BosGrill is ontstaan vanuit een liefde voor barbecueën op sterrenniveau. Wij zijn van mening dat met een hoogwaardig barbecuestel en de juiste attributen, iedereen de sterren van de hemel kan grillen. En dus bieden we bij BosGrill een ruim assortiment aan Kamado barbecues, stalen barbecues, pizzaovens, accessoires en heerlijk vlees aan. Een barbecue op sterren niveau begint bij BosGrill.

Get social:

Echt grillen Begint bij BosGrill Echt grillen Begint bij BosGrill De specialist voor Kamado bbQ's De specialist voor Kamado BBq's Bezoek Onze Showroom in Eerbeek Bezoek onze showroom in eerbeek

Bestsellers

De beste kamado's

Bij BosGrill vinden we dat barbecueën meer is dan alleen heerlijk eten. Met een kamado barbecue in je tuin haal je een complete beleving in huis. De kamado’s van BosGrill garanderen niet alleen heerlijke grillgerechten, maar staan ook garant voor een hoop warmte en gezelligheid.

BETER GRILLEN

Een heerlijke barbecue begint met een stevig barbecuestel. Of je nu een kamado barbecue of een stalen barbecue zoekt: bij BosGrill vind je een BBQ die over alle gemakken beschikt. Met een prachtig design, een slim ontwerp en hoogwaardige kwaliteit haal je met een BosGrill BBQ een blikvanger in huis die garant staat voor zomeravonden vol gezelligheid en lekker eten. Grill de sterren van de hemel gewoon in je tuin. Een ultieme barbecue begint immers bij BosGrill. 

BETER GRILLEN

Een heerlijke barbecue begint met een stevig barbecuestel. Of je nu een Kamado barbecue of een stalen barbecue zoekt: bij BosGrill vind je een barbecuestel die over alle gemakken beschikt. Met een prachtig design, een slim ontwerp en hoogwaardige kwaliteit haal je met een BosGrill barbecuestel een barbecue die garant staat voor zomeravonden vol gezelligheid en lekker eten. Grill de sterren van de hemel gewoon in je tuin. Een ultieme barbecue begint immers bij BosGrill. 

Maak kennis met Bosgrill

We hebben vele mensen mogen begroeten in onze vernieuwde inspirerende barbecue shop zowel voor aankoop als voor een workshop. Zoals een klant heeft verwoord:

“Bij Bosgrill ben je geen klant maar een gelijk gestemde”.

BosGrill trakteert! In mei en juni worden de eigenaren van BosGrill beide 50 jaar. Om dit te vieren, strooien we met leuke aanbiedingen en flinke kortingen. Kijk snel bij ons uitgebreide aanbod kamado BBQ’s en ontdek welke kortingsdeal van toepassing is op jouw favoriete BBQ of accessoire pakket. | Wil je eerst weten hoe goed de BosGrill kamado’s nou eigenlijk écht zijn? Een gerenommeerd BBQ-blog testte onze kamado’s van 16 inch en 21 inch. Klik op de button en lees hun ongezouten mening en ervaring.
This is default text for notification bar
1
UW WINKELMAND

Factuurgegevens

Product Subtotaal
Keramische BBQ Kamado 16 inch  × 1 249,00
Subtotaal 249,00
Verzending
Totaal 249,00 (inclusief 43,21 BTW hoog)
  • Selecteer je bank

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.