BosGrill is ontstaan vanuit een liefde voor barbecueën op sterrenniveau. Wij zijn van mening dat met een hoogwaardig barbecuestel en de juiste attributen, iedereen de sterren van de hemel kan grillen. En dus bieden we bij BosGrill een ruim assortiment aan Kamado barbecues, stalen barbecues, pizzaovens, accessoires en heerlijk vlees aan. Een barbecue op sterren niveau begint bij BosGrill.

Get social:

pizzaoven

De lokale pizzaboer krijgt een geduchte concurrent

De lokale pizzaboer krijgt een geduchte concurrent, pizza’s bak jij voortaan zelf op de BosGrill Kamado of op de BosOven. De pizza steen past op onder andere op de BosGrill Kamado Grill.

 

Doordat de pizzasteen erg poreus is trekt het vocht vaan de pizza’s tijdens het bakken in de pizzasteen. Het vocht dat in de pizzasteen trekt verdampt later weer maar het residu van deeg en kaas wat met het vocht mee de steen is ingetrokken is blijft achter in de steen. Deze viezigheid dat achterblijft in de steen beinvloed niet de bakeigenschappen. De oppervlakkige viezigheid kunt u het beste wel verwijderen voordat u gaat bakken, aangezien dit een verbrande smaak kan geven aan de pizza’s die u bakt. Hoe u deze viezigheid het beste kan verwijderen leest u hieronder. Plaats de pizzasteen NOOIT in een afwasmachine!!

“ONDERHOUD: Wacht tot de steen volledig is afgekoeld, anders kan de pizzasteen scheuren of breken.

 

Als de steen is afgekoeld, moet u de pizzasteen afnemen met een droge keukendoek of een vochtige keukenspons.(gebruik geen schoonmaakmiddelen)

 

Verwijder de verbranden resten met een keuken-schraapmes.

 

Bij hardnekkig vuil kunt u gebruik maken van een roestvrijstalen spons.

 

Let op! Door regelmatig gebruik wordt de pizzasteen vlekkerig. Dit is niet te vermijden.”

UW WINKELMAND
  • No products in the cart.
BosGrill is gesloten van vrijdag 17 november t/m zaterdag 25 november ’23 i.v.m. productontwikkeling voor 2024.
ONZE WINKEL IS VAN 31 JULI T/M 14 AUGUSTUS GESLOTEN. ONLINE EN TELEFONISCH ZIJN WIJ WEL BEREIKBAAR.
0