BosGrill is ontstaan vanuit een liefde voor barbecueën op sterrenniveau. Wij zijn van mening dat met een hoogwaardig barbecuestel en de juiste attributen, iedereen de sterren van de hemel kan grillen. En dus bieden we bij BosGrill een ruim assortiment aan Kamado barbecues, stalen barbecues, pizzaovens, accessoires en heerlijk vlees aan. Een barbecue op sterren niveau begint bij BosGrill.

Get social:

Gerenommeerd BBQ-blog testte onze kamado dit is hun mening

Gerenommeerd BBQ-blog testte onze kamado’s: dit is hun mening!

Als je 100% achter de kwaliteit van je producten staat, moet je het ook aandurven om ze te laten testen door professionals die hun ongezouten mening geven. Met die gedachte lieten wij onze kamado BBQ’s testen door het gerenommeerde BBQ-blog JustForKoks.nl. Zij kiezen ook de winnaars van De Beste BBQ 2022. De mannen testten en beoordeelden onze 16 inch kamado en 21 inch kamado. Dit is hun ervaring!

Kamado 16 inch bbq van BosGrill wordt getest

BBQ-grillmaster Peter is de onafhankelijke tester van ons kamado 16 inch. We quoten een paar stukjes uit zijn review:

“Sjouke Bosgra runt samen met zijn vrouw het bedrijf BosGrill, en wat direct opvalt wanneer we in gesprek zijn is, dat ze niet bestaan om te scoren. Het is geen Kamado handel die zoveel mogelijk inkoopt om de prijs te drukken, om vervolgens zoveel mogelijk winst te pakken over de ruggen van klanten. Nee, BosGrill is er voor de ‘lange termijn klant’. Ze kijken naar de toekomst. ‘Een klant moet tevreden weggaan bij ons is’, één van de eerste uitspraken waarmee Sjouke begint, wanneer hij over zijn bedrijf spreekt. Elke klant wordt gezien als gelijkgestemde en er wordt ruimschoots de tijd genomen om deze te informeren en zo goed mogelijk te helpen.”

En over de kamado 16 inch:

“Ik trek mijn stoute schoenen aan en zet de onderste luchtschuif én margrietschijf vol gas open. Kijken wat er gebeurt. Dit omdat de 16 inch kamado toch vaak gekocht wordt door de beginnende kamado gebruiker, en een foutje zoals deze snel gemaakt is. De temperatuur loopt snel op. De kolen knetteren lekker. Natuurlijk is dit niet aan te raden, maar het is wel echt een zware test voor de dome en vuurschaal, die hij goed doorstaan heeft. Daar valt dus zeker wel iets voor te zeggen. De dome én vuurschaal valt niet mee te sollen dus!”

 

Een klein stukje van zijn conclusie:

“Ik vind de BosGrill 16″ kamado écht een topper. Is er ruimte voor verbetering? Ja, maar wanneer ik naar prijs/kwaliteit ga kijken is dit tot nu toe de kamado die het meest compleet is. Want zit je goed? Niet schrikken, want de prijs ga ik je nu vertellen. Deze kamado kost 299,- Je krijgt dus enorm veel Kamado voor je geld.”

 

Lees hier de hele review op JustForKoks.nl

Pre-order nu de verbeterde 16 inch kamado voor juli 2022

Op dit moment is onze 16 inch kamado uitverkocht. Eind juli hebben wij de nieuwe 16 inch weer binnen mét geweldige verbeteringen. De volgende toevoegingen zijn doorgevoerd:

  • glasfiber afdichtingsband
  • pizzasteen
  • gietijzeren rooster
  • verbeterde en verdiepte hitte deflector
  • receptenboek

Pre-order onze nieuwe 16 inch BosGrill kamado nu alvast in de kleuren geel, rood of zwart.

Review van onze bestseller de 21 inch kamado

Onze 21 inch kamado is ook getest door JustForKoks.nl. Hun ervaringen en mening lees je hier!

Meer reviews lezen? Ruim 200 BosGrill klanten lieten hun recensie achter in Google en Facebook.

Lees hier de Google reviews en bekijk hier de Facebook reviews.

BBQ specials in de maanden mei en juni

BosGrill trakteert! In mei en juni 2022 worden de eigenaren van BosGrill beide 50 jaar. Om dit te vieren, strooien we met leuke aanbiedingen en flinke kortingen. Kijk snel bij ons uitgebreide aanbod kamado BBQ’s en ontdek welke kortingsdeal van toepassing is op jouw favoriete BBQ of accessoire pakket. Wees er snel bij: deze actie is geldig tot eind juni en zolang de voorraad strekt!

UW WINKELMAND
  • No products in the cart.
0