BosGrill is ontstaan vanuit een liefde voor barbecueën op sterrenniveau. Wij zijn van mening dat met een hoogwaardig barbecuestel en de juiste attributen, iedereen de sterren van de hemel kan grillen. En dus bieden we bij BosGrill een ruim assortiment aan Kamado barbecues, stalen barbecues, pizzaovens, accessoires en heerlijk vlees aan. Een barbecue op sterren niveau begint bij BosGrill.

Get social:

Image Alt

Over ons

Over BosGrill

Andere mensen laten barbecueën op sterrenniveau. Dat is vanaf het eerste moment de missie geweest van BosGrill. In de barbecuewereld ontbrak alleen nog een plek waar doorgewinterde chefs naartoe kunnen voor alle benodigde spullen. Door onze missie samen te brengen met deze ontbrekende schakel, is BosGrill ontstaan. Wij willen een one-stop-shop creëren die gefocust is op datgene waar ons hart sneller van gaat kloppen: barbecueën op hoog niveau.

In 2020 zijn we daarom begonnen met het verkopen van de BosGrill kamado’s. Hoogwaardige kwaliteit kamado BBQ’s die iedereen in de mogelijkheid stellen geweldige gerechten klaar te maken. Van voorgerechten tot het toetje en alles wat daartussen valt.

Passie

Omdat we een complete ervaring willen bieden – en zelf gek zijn op alles wat met barbecueën te maken heeft – hebben we ons assortiment al snel verbreed. Met alleen een kamado BBQ ben je er namelijk niet. Alles wat jij nodig hebt, vind je bij BosGrill.

 

Heerlijk vlees, geweldige producten die jouw barbecueleven verrijken en bovenal recepten waar jij anderen mee kunt verrassen. Een subcultuur opzetten, zo zou je het bijna kunnen noemen. Onze passie voor het barbecueën vind je op iedere pagina, foto en tekst terug. Het zit in ons bloed, wij doen dit het allerliefst.

Experience

Ons gevoel en liefde voor het barbecueën kunnen we overbrengen op onze website, maar dat gaat face-to-face nóg beter. Het is ons doel anderen te laten koken op sterrenniveau, dan moeten we hen ook de mogelijkheid bieden dit te leren. Om die reden zijn we begonnen met het organiseren van workshops. In onze workshops neemt Europees kampioen barbecueën Frank je mee in onze wereld. Barbecueën is namelijk veel meer dan een stuk vlees bakken, daar kom jij tijdens onze workshops achter.

 

Door te leren van een professional, beheers jij dit ambacht binnen no-time. Je ontdekt onze wereld en wij zorgen ervoor dat je – als je dit nog niet was – verliefd wordt op ons vak. Onze workshops worden gegeven in onze showroom in Eerbeek. Hier komt alles wat bij BosGrill hoort samen. Gezelligheid, heerlijk eten, prachtige kamado’s en genot.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het is niet ons doel zo veel mogelijk kamado’s en bijproducten te verkopen. We willen enkel kwaliteitsproducten verkopen aan liefhebbers. De boodschap verspreiden en ervoor zorgen dat jij geniet. Onze kamado’s behoren tot het hoogste segment. Evenals het vlees dat verkocht wordt en de sauzen en vlees rubs. Wij maken van jou een echte sterrenchef. Gewoon thuis achter je BosGrill kamado.
UW WINKELMAND
  • No products in the cart.
0