Over bosgrill

BosGrill staat bekend als dé plek waar de klant centraal staat en waar een ongedwongen en informele sfeer heerst. Wij nemen de tijd om je te adviseren en om oplossingsgericht te denken. Ook mag je een klantvriendelijke en gepassioneerde benadering verwachten wanneer je ons bezoekt of contact opneemt. Onze service gaat verder waar andere stoppen; wij zijn vernieuwend en zeker geen dozenschuiver. Bij BosGrill bieden wij een complete ervaring, met uitgebreide uitleg en een focus op 100% tevredenheid van gelijkgestemde Kamado liefhebbers.

Passie

Onze missie begon in 2019 met het aanbieden van hoogwaardige BosGrill Kamado’s, waarmee iedereen de mogelijkheid kreeg om op hoog niveau te koken. Passie voor barbecueën zit in ons namelijk in het bloed. Omdat wij jou graag een complete Kamado-ervaring bieden, hebben we gaandeweg ons assortiment verbreed. Tegenwoordig is BosGrill een complete winkel voor alles wat je nodig hebt om overheerlijke gerechten te maken. In onze showroom en webshop vind je hoge kwaliteit Kamado BBQ’s en accessoires, maar ook heerlijk vlees, rubs, sauzen en verrassende recepten.

Bekijk ons Magazine van 2023!

Benieuwd naar de nieuwste gerechten of opzoek naar inspiratie?

Bekijk hier ons magazine!

Workshops

Om onze passie en liefde voor barbecueën over te brengen, gaan we verder dan alleen deze website.

Persoonlijk contact vinden wij de leukste en mooiste manier om de liefde voor de Kamado over te brengen. Daarom organiseren we workshops in onze showroom in Eerbeek, waar onder andere Europese kampioen barbecueën, Frank, je meeneemt in onze wereld.

Barbecueën is voor ons meer dan een stuk vlees of vis bakken, en dat ontdek je tijdens de workshops. We streven ernaar om je te laten koken op sterrenniveau en bieden je de mogelijkheid om dit prachtige ambacht te leren. Onze workshops brengen alles samen wat BosGrill vertegenwoordigt: gezelligheid, heerlijk eten, hoge kwaliteit Kamado’s, professionele kennis en puur genot.

Innovatie

Bij BosGrill streven we voortdurend naar innovatie. Zo blijven we ervoor zorgen dat jij de beste producten krijgt. Wij geloven in een dynamische benadering van ons assortiment, en daarom luisteren we nauwlettend naar de feedback van onze klanten en professionele Kamado chefs. Door dit directe en persoonlijke contact kunnen we begrijpen wat je nodig hebt om nog beter te kunnen barbecueën. Bij BosGrill blijven we niet alleen trouw aan onze missie, maar we omarmen ook verandering en verbetering om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste kunnen bereiken met hun Kamado. 

Het hele jaar genieten

Tot slot geloven wij dat buiten barbecueën niet beperkt hoeft te zijn tot bepaalde seizoenen. Bij BosGrill moedigen we je graag aan om het hele jaar door te genieten van de unieke smaken en ervaringen die een Kamado biedt. Of het nu warme zomerdagen of knusse winteravonden zijn, buiten koken is voor ons een doorlopende viering van smaak, gezelligheid en kwaliteit. 

Wij zijn er trots op om deze passie met je te mogen delen en je te inspireren. We kijken er naar uit om je te ontmoeten in onze showroom of tijdens een van de workshops. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen of te bellen.