REVIEW: DE NIEUWE KAMADO 21 INCH VAN BOSGRILL – JUSTFORKOKS.NL

We bezorgen de BosGrill kamado 21 inch keurig thuis bij BBQ-grillmaster Peter, de onafhankelijke tester en schrijver voor JustForKoks.nl. Overigens is deze service niet alleen beschikbaar voor Peter; wij bezorgen onze kamado BBQ’s door heel Nederland en België. Kom je hem liever eerst bekijken en ophalen in onze showroom? Dan ben je van harte welkom bij ons in Eerbeek, Gelderland.

Enkele fragmenten uit de review op JustForKoks.nl:

“Wat valt op?
Nou, allereest valt natuurlijk op dat we af zijn van het golfbalreliëf. Een verademing als je het aan mij vraagt, want zo zagen de eerste Kamado’s die ons bekend zijn er uit, en persoonlijk vind ik het nogal gedateerd. Erg fijn dat ze dit hebben aangepast. De Kamado is helemaal glad en zwart. Enkel de Chipfeeder en de thermometer zijn chroom, die springen er lekker uit. Ook de vorm is anders, wat ovaler. Ja de eerste indruk van de 21″ is goed. Erg goed.”

Zijn eerste gebruik van de Kamado:

“Ooh wat een plaatje van een Kamado zeg! De binnenkant is nog maagdelijk wit, en het is bijna zonde om hier kolen is te doen, maar bijna is niet helemaal dus we gaan eerst eens even rustig wat spare ribs erop klaar maken! Het aansteken doe ik graag met een elektrische aansteker, en dit werkt ook nu weer naar verwachting. De Kamado komt rustig op temperatuur en blijft mooi stabiel. Hij reageert erg goed op het moment ik de lucht wat knijp wanneer de gewenste temperatuur bereik is. Hij doet wat ik van een Kamado van dit kaliber mag verwachten. En het resultaat is dan ook geen verrassing.”

Conclusie:

“Inmiddels is de nieuwe BosGrill 21″ ruim een maand in bezit en ik kan zeggen dat de Kamado is wat ik verwachtte. Het is een hele mooie Kamado om te zien, maar smaken verschillen natuurlijk. Maar wat de Kamado presteert en hoe er mee te werken is dát is voor iedereen toch wel het zelfde. En dan ook nog eens zo strakke stoere uitstraling… tsja dan heb je gewoon een topper in de tuin staan!

We hebben Diverse keren Low & Slow gedaan met een stabiele temperatuur van 110 graden. Super stabiel en wanneer er meer Temp nodig is reageert hij erg fijn en niet overdreven op mijn handelingen. Waarschijnlijk werkt de wat ovalere vorm hierin mee. Óók hogere temperatuur wordt snel bereikt en pizza’s maken is een waar feest. Voor degene die voor het eerst Pizza’s maken op een Kamado, dit gaat je zeker verrassen!”

Lees hier de hele review op JustForKoks.nl

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Afbeelding
  • Beoordeling
  • Prijs
  • Aanvullende informatie
  • Beschrijving
  • Afmetingen
  • Voorraad
  • Toevoegen aan winkelwagen
  • Gewicht
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen.
Vergelijk