SCHITTERENDE REVIEW KAMADO 21 INCH VAN JUSTFORKOKS.NL

Vorige week lieten we al weten dat het gerenommeerde BBQ-blog JustForKoks.nl onze kamado BBQ’s ging testen én hun goudeerlijke mening ging publiceren. (De review van onze 16 inch kamado kwam hier al eerder online). Nu staat ook de review van onze absolute bestseller live: de kamado 21 inch!

We bezorgen de BosGrill kamado 21 inch keurig thuis bij BBQ-grillmaster Peter, de onafhankelijke tester en schrijver voor JustForKoks.nl. Overigens is deze service niet alleen beschikbaar voor Peter; wij bezorgen onze kamado BBQ’s door heel Nederland en België. Kom je hem liever eerst bekijken en ophalen in onze showroom? Dan ben je van harte welkom bij ons in Eerbeek, Gelderland.

Enkele fragmenten uit de review op JustForKoks.nl:

 “In het nog altijd zo pittoreske Eerbeek is een ware Grillbaas opgestaan. Het is het huis geworden van BosGrill, een goed neergezet bedrijf wat gerund wordt door Sjouke en Marian Bosgra. Met de klant als middelpunt, wordt er geadviseerd, geïnformeerd en gefantaseerd over mooie Kamado’s, en alles wat je er mee kan doen. BosGrill heeft een beuker van een Kamado ingestuurd voor deelname aan DeBesteBBQ categorie Beste Kamado tot 1000,-. De 21″ Kamado is een ware eyecatcher, en of er net zo goed mee te werken valt, als dat ie eruit ziet gaan we snel testen. Lezen jullie mee?” 

Peter over de bijgeleverde accessoires:

“Zoals eerder gezegd komt de 21″ Kamado met het ‘goud pakket. Dit maakt de Kamado mega compleet en kan je dan ook écht alles uit de Kamado halen wat er in zit.”

Zijn mening over het design:

“Wat opvalt aan het design is dat er gedacht is aan – voor mij althans – goede kleurstelling. Persoonlijk ben ik echt weg van donkere gekleurde Kamado’s. De donkerbruine tafeltjes komen dan ook goed tot hun recht en staan erg goed bij de zwarte Kamado wanneer ze uitgeklapt zijn. De keuze voor een zwart standaard kan ik óók erg waarderen. Dit staat vele malen beter dan wanneer de dome in een chrome standaard zou staan, en straalt hierdoor veel meer karakter en kwaliteit uit. Slimme keuzes maken een mooie kamado dus!

 Hey, hier word ik blij van! Glasfiber afsluitband. Of ook wel infinity gasket genoemd. Helemaal super, want dit gaat veel langer mee dan het gewone vilt en heeft ook een fijn dempend effect wanneer je de deksel sluit. De deksel sluit bij de 21“ Kamado sowieso als heel fijn, want door de goede vering aan de achterkant en de demper aan de voorkant, sluit het geheel zeer zacht.”

Het eindoordeel over de BosGrill kamado 21 inch:

“Ja wat valt er af te kraken aan deze Kamado? Ik heb geen minpunt tot op heden gevonden. Ja, de Margriet schijf zal gaan roesten, en heeft een beetje liefde nodig middels een keer te seasonen. Als je zuinig met de tafeltjes om gaat dan zijn die ook goed voor jou. Zo niet dan niet. Dus die moeten er in het najaar even afgehaald worden, en op een droge plaats staan. Verder staat een schitterende Kamado in je tuin wanneer je besluit om deze aan te schaffen, én echt mega compleet. Je kan werkelijk alle mogelijkheden benutten van de Kamado. Je haalt een hobby in huis. Dit alles gecombineerd met de ontzettend goede achterban van het merk, de vriendelijke en behulpzame Sjouke en Marian is dit een aanrader 1e klas!”

Lees hier de hele review op JustForKoks.nl

MEER REVIEWS LEZEN OVER DE BOSGRILL KAMADO BBQ’S?

MAAK NOG SNEL GEBRUIK VAN ONZE BBQ SPECIALS IN DE MAANDEN MEI EN JUNI

BosGrill trakteert! In mei en juni 2022 worden de eigenaren van BosGrill beide 50 jaar. Om dit te vieren, strooien we met leuke aanbiedingen en flinke kortingen. Kijk snel bij ons uitgebreide aanbod kamado BBQ’s en ontdek welke kortingsdeal van toepassing is op jouw favoriete BBQ of accessoire pakket. Wees er snel bij: deze actie is geldig tot eind juni en zolang de voorraad strekt!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Afbeelding
  • Beoordeling
  • Prijs
  • Aanvullende informatie
  • Beschrijving
  • Afmetingen
  • Voorraad
  • Toevoegen aan winkelwagen
  • Gewicht
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen.
Vergelijk