Verzenden en retouren

Leveringsvoorwaarden bij palletlevering
Grote, zware en breekbare producten die BosGrill aanbiedt worden op een wegwerppallet geleverd binnen één tot vijf werkdagen door onze transportpartner. Palletleveringen wijken af van reguliere pakketdiensten. Daarom raden wij aan de leveringsvoorwaarden in acht te nemen.

Afleveradres
Levering van palletlevering vindt plaats tussen 08.00 en 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag door middel van een vrachtwagen. U wordt na uw aankoop middels een e-mail door onze transportpartner geïnformeerd over leverdag. Er wordt geleverd op het door u opgegeven afleveradres.

Aanwezig bij levering
Er moet één persoon aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Bij een palletleveringen worden geen producten zonder toezicht op straat geplaatst of bij de buren afgegeven. Bij ontvangst is het zetten van een handtekening vereist. Controleer de zending van buitenaf op mogelijke beschadigingen en noteer in het geval er zichtbare beschadigingen zijn dit op het aftekenbewijs/vrachtbrief.

Controleer direct na ontvangst of het product correct is geleverd. Mocht uit deze controle blijken dat er onjuistheden / schade is, moet dit binnen 24 uur schriftelijk worden gemeld. Belangrijk is dat wij ontvangen:

  • foto van het product

In het geval van schade:

  • foto van het beschadigde gedeelte
  • foto van het artikel in de verpakking (zoals het in de doos heeft gezeten)
  • foto van de buitenverpakking, als daarop te zien is dat er schade is, ook van dat gedeelte
  • foto van het verzendlabel op de verpakking.

Levering tot eerste drempel
Palletleveringen worden naar u bezorgd tot aan de eerste deur op de begane grond mits vrij van opstakels. Het transport van de vrachtwagen naar de eerste deur wordt door middel van  pomp of palletwagen gedaan en is niet geschikt om over drempels, grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden heen te rijden. U dient als ontvanger zelf het product naar binnen/boven te brengen. Gelieve hier rekening mee te houden bij het bestellen van zware en/of grote producten. De wegwerppallet en het verpakkingsmateriaal blijven achter bij u.

Retour
Retourzendingen moeten worden aangemeld op het meldingsformulier op onze site. Retour te nemen artikelen dienen in de originele, complete verpakking onbeschadigd op de wegwerppallet aangeboden te worden. Retourproducten worden door onze transportpartner bij het afleveradres opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren. Hiervoor dient het product op een door een pomp of pallet wagen bereikbare locatie te staan waarbij iemand aanwezig is.

Over retourneren worden € 75,- aan kosten berekend tenzij het een tekortkoming is van Bosgrill.

Voor de volledigheid kunt u de algemene voorwaarden op onze website vinden.

BosGrill wenst u veel plezier met uw aankoop.

Download hier het meldingsformulier